Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Галин детронира Фики Стораро

отпечатай новината

10.07.2014 09:20 | Видян 1946 пъти

Галин детронира Фики Стораро

Галин застана начело на зрителската хит класация “Планета Топ 20” за месец юни с актуалния си хит “Все напред”. Песента бързо успя да се настани в сърцата на меломаните и само за месец, благодарение на гласовете им, се изкачи от шесто на първо място, съобщават от музикалния канал. Веднага след него се нарежда дуета на Анелия и Йоргос Ясемис “Ksafnika/ Изведнъж", който още с влизането си в класацията зае директно второто място.

Трета е Андреа с хитовия проект “Най-добрата”, а от пета на четвърта позиция устремено се изкачи Джена с “Моли се да не почна”. Под номер пет в чарта пък откриваме Преслава с “Пиши го неуспешно”, следвана от Галена и “Точно никога”. Досегашният лидер в класацията - “Беше обич” на Фики, отстъпва с няколко позиции и се нарежда чак на седмо място.

Кристиана, със самостоятелния си проект “Диги дай, дай”, заема осмата позиция, следвана от дуета на Илиян и Устата – “Хвани ме, ако можеш”. Зрителите определиха десетото място в чарта да е не за втория съвместен проект на Емилия ft. Avi Benedi – "Балкания", а първият им дует "Кой ще му каже", пише signal.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !