Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мъжът на Биляна Йотовска излезе от затвора

отпечатай новината

11.07.2014 14:53 | Видян 5511 пъти

Мъжът на Биляна Йотовска излезе от затвора

Културистът Митко Димитров лежа няколко месеца в затвора заради стара присъда. Мъжката половинка от културистко-еротичния дует Биляна Йотовска - Димитър Димитров излезе от затвора вчера, след като чинно излежа 4-месечна присъда за хулиганство. Митко Културиста търка наровете в панделата в Кремиковци, след като наряза гумите на тираджия край Чирпан през 2010-a.

Двамата се сдърпали за място на паркинга пред крайпътно капанче и щуравият културист първо се опитал да откърти гигантската хромирана решетка на возилото с голи ръце. След като огромните му бицепси не се справили със задачата, извадил кама и пробил цели 8 гуми на товарното возило, пише "Всеки ден".

Димитров раздуваше пред приятели, че има да доизлежава присъда за убийство от времената, когато бе любимец и личен телохранител на висаджийския бос Георги Илиев. Истината обаче се оказа съвсем кокошкарска - Чирпанският окръжен съд му наложил 4 месеца ефективно за хулиганство.

По-късно в Стара Загора потвърдили присъдата и Митко доброволно се явил да си изтърпи наказанието, което бе намалено с месец заради добро поведение.

Самата танцьорка и модел пък не стъпила в затвора на свиждане на любимия си, като се изключи едно посещение на 5 април, само 2 дни след като Митко бил въдворен, при което му занесла забравените у дома принадлежности за бръснене. Вместо да се занимава с висене около затворническите общежития, Биляна не спря да обикаля из Европа в последните 2 месеца заедно с балета си „Сикрет гардън" и да участва в халтури с френския диджей и адаш на своя благоверен - Димитри.

Културиста бе осъден ефективно, защото е бил в зандана в началото на 90-те за непредумишлено убийство, извършено заедно с Александър Пацов и Бисер Никифоров - Рака. Тримата като момчета, на възраст не повече от 16-17 години, тренирали бокс. В улично меле те ударили момче, което паднало и си ударило главата, което причинило смъртта му. Тогава Митко Димитров лежал в затвора около 8 години.

Щом излиза от пандиза, той къса с връзките си с групировката ВИС и започва да гради живота си като спортист и бизнесмен. Създава семейство с красавицата Биляна Йотовска, а на 30 април 2010-а им се ражда дъщеричка - Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !