Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рени избира бижута в центъра на София

отпечатай новината

14.07.2014 15:53 | Видян 2030 пъти | Гласували 1

Рени избира бижута в центъра на София

Популярната дизайнерка на бижута Паолина Крушкина представи новата си лятна колекция "Summer mood" на бляскаво парти в бутик "K.d.P." в София. Над 50 специално изработени бижута - гердани, обеци, пръстени и гривни бяха представени пред гостите,а за ефирната им изработка дизайнерката е използвала скъпоценни камъни, стомана, сребро, перли и кристали. Дамски пръстен с 1000 кристала предизвика голям интерес, както и специалната колекция с гердани посветени на Световното първенство по фубтол в Бразилия.

ТОП-колекцията от злато направена съвместно с коафьора Ивайло Колев привлече почитателите на благородния метал. "Силата на скъпоценните камъни, блясъкът на кристалите и нетрадиционните материали като телешка кост ме провокират да създавам бижутата. Усмивката на хората и позитивното им отношение към красотата ме амбицират да продължавам да работя върху своята авторска линия", сподели по време на представянето Паолина Крушкина. Тя зарадва двама от присъстващите с награди от платформата "Ве desinger" в която всеки може лично да направи дизай на своето бижу и 24 часа по-късно да го получи. На партито гостите дегустираха шампанско-розе "Belaire" от Южна Франция, а двама от гостите си тръгнаха с награди- бутилка шампанско. "Summer mood" партито на K.d.P. boutiqe с дизайнер Паолина Крушкина беше подчинено типично на лятнана вълна и в музикално отношение.

Актуалният DJ DIASS пристигна от родното Черноморие, за да пуска своята "нова вълна" авторски сет. Декорът на партито привличаше с летен привкус- златист пясък от крайбрежието на курорта Албена и много плажно настроение.Фолк певицата Рени, която живее в Израел, също посети партито и разгледа с интерес специалните бижута.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !