Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Парис Хилтън преби актьор в дома си

отпечатай новината

16.07.2014 11:53 | Видян 1827 пъти

Парис Хилтън преби актьор в дома си

Актрисата и прясна диджейка Парис Хилтън далеч не е толкова добра, колкото изглежда. Потърпевш от буйния и гняв този път стана актьорът Джеръми Джаксън, познат от сериала „Спасители на плажа”. Мъжът разказа, че Хилтън и брат ѝ Брандън Дейвис, заедно с няколко други души са го пребили в дома на наследницата миналия уикенд.

Действието се развило към 2 часа след полунощ, а според Джаксън някой дори строшил бутилка ликьор в главата му и го оставил да кърви с опасна рана, пише TMZ. Пред полицията Джеръми обяснил, че бил нападнат от „деградирали известни к*рви”. Сред пораженията по лицето и тялото му се откроявало кървясало и подуто око. Органите на реда били извикани от участници в партито, но никой от присъстващите не е повдигнал обвинение.

Според източници домакините не желаели компанията на Джеръми и Брандън го помолил по-рано да напусне, тъй като той не бил сред поканените. В отговор богаташката наследница публикува в социалната мрежа съобщението "Неверни слухове. Този мъж нахълта в дома ми неканен. Нямахме представа кой е той. Мои приятели му казаха на няколко пъти да напусне,но той отказа. Всичко, което исках, от него беше да си тръгне.", пише тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !