Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Юлиан Вергов станал актьор с връзки

отпечатай новината

16.07.2014 12:17 | Видян 1438 пъти

Юлиан Вергов станал актьор с връзки

Юлиан Вергов e попаднал с чист късмет в театъра, разкриват негови колеги. Оказва се , че русолявата звезда от „Стъклен дом" е с полувисше образование. Той не е завършил НАТФИЗ, както са направили повечето негови колеги. Единственото сценично обучение, което е получил Вергов, е от колежа „Любен Гройс", където лекции му преподавала Цветана Манева, пише "Всеки ден". Именно тя помогнала на Юлиан да се намърда в Народния театър, където му била първата роля. Запознати разкриват, че Вергов не блестял с особен талант като млад, той се записал да учи в колежа, защото просто не го приели никъде другаде.

Като ученик Вергов имал предимно слаби оценки, мързяло го да посещава часовете, редовно бягал и натрупал много двойки. На приемните изпити също не се справил и затова се наложило да влезе в „Любен Гройс" единствено с идеята да не остане по-назад от останалите си съученици и все пак да учи нещо.

Колеги на Вергов си спомнят, че когато се появил на сцената за първи път, младият Юлиан се харесал страшно много на дамската част от зрителите. Никой не обърнал внимание, че младежът мънка, говори неразбираемо и смутолевя репликите си, защото всъщност не ги помни. Въпреки недостатъците му малко по малко по-отраканите колеги на Юлиан от Народния му помогнали да влезе в крачка, за да не се излага. Допаднало им, че Вергов бил мъж на място и се държал приятелски към всички. Ръка му подала режисьорката Лилия Абаджиева, която бързо му предала всички тънкости на занаята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !