Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Мадам Мулти в очакване на първото си внуче

отпечатай новината

20.07.2014 09:00 | Видян 1755 пъти

Мадам Мулти в очакване на първото си внуче

Близки и роднини стискат палци, че наследницата на Павлов ще задържи успешно плода и веднага щом влезе в третия месец от бременността си, щастливата вест ще бъде разгласена.
Дарина Павлова очаква първото си внуче, което по план трябва да се пръкне на бял свят в началото на 2015-а, шушукат в милионерските среди. 
Мадам Мулти нямала търпение да зърне наследника си от доведената й дъщеря Венцислава, която само преди дни сключи брак с арабин по време на пищна церемония във Флоренция. 
Мълвата, че булката е минала под венчило със зародиш в утробата си, се носела от уста на уста между гостите на сватбата, но заради ранната бременност на Венцислава, никой така и не се осмелил да оповести публично новината. Макар бъдещите родители да водят светски начин на живот и да го раздават като съвременно и модерно семейство, роднините от страната на младоженеца – Тарик, се молили първородното им внуче да е от мъжки пол.
 
51-годишната Дарина вече се чувствала готова за баба, макар и за самата нея от време на време да се пускат слухове, че очаква дете в зряла възраст, заради непрестанните й любовни авантюри с по-млади от нея мъже. Павлова не крие, че иска да дундурка бебе и тъй като нейните деца все още нямат сериозни връзки, тя очаквала с нетърпение рожбата на доведената си щерка. Бременната Венцислава пък била изключително доволна от пърхащите наоколо роднини и баби – майка й Антоанета Чергиланова, доведената Дарина, както и свекървата от Близкия Изток. Засега щерката на Илия Павлов все още умувала къде да протече бременността й – в жежкия и прашен Дубай, или пък в Италия, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !