Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Михаела Филева взима 2 500 на час

отпечатай новината

22.07.2014 10:17 | Видян 1762 пъти

 Михаела Филева взима 2 500 на час

Изпълнителката с рекорден хонорар за участие. Истинска златна мина е певицата, а вече и шампионка от „Денсинг старс" Михаела Филева. Изпълнителката на „Опасно близки" прибирала един от най-тлъстите хонорари в музикалния бизнес, с който дори надминавала иначе високоплатените чалга фурии. Подопечната на Влади Ампов - Графа гушвала по 2500 лева, и то за един час пеене.

Филева направо ударила кьоравото по време на лятното турне на музикалната телевизия „Да войс", с което обиколи големите градове на България. Михаела сама договорила големия си хонорар, като твърдяла, че в момента тя е най-голямата звезда и благодарение на нея на концертите идвали много повече хора. Самочувствието на Михаела пораснало изключително много след участието й в „Денсинг старс", където се класира на второ място и имаше постоянно подкрепата на публиката. „В момента съм номер 1, всички най-гледани песни са с мое участие", хвалела се Филева пред приятели. Запознати коментират, че „златната кокошка на Графа", както вече наричат певицата, е всъщност една от малкото добре изглеждащи поп изпълнителки и затова и от „Монте мюзик" влагат огромни инвестиции в нея. „Може и да има певици, които пеят по-добре от нея, но техният външен вид не продава за разлика от този на Михаела.

Тя си има и краката, и усмивката, и косата, и интелекта. Графа я обича страшно много и всички хитове, които бълва, ги завърта около нея", разкриват от екипа на компанията.
Имало дори и бизнесмени, които искали да платят и още по-тлъсти суми за един час с Филева, но ако им пее на ухо. Графа обаче отказал категорично и дори страшно се вбесявал, когато някой му намеквал нещо подобно. От големия хонорар на Филева 50% отивали именно за „Монте". Следващият най-добре продаван изпълнител бил Вензи, който пък взимал около 2 бона на час.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !