Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Мария си плати, за да открива турнето на Пайнер

отпечатай новината

25.07.2014 12:55 | Видян 4405 пъти

Мария си плати, за да открива турнето на Пайнер

Фолк звездата Мария е дала 25 бона, за да открива турнето на "Пайнер", съобщава "Всеки ден". Певицата не искала да пее коя да е поред, а държала да е първа. Поради тази причина любимият й Християн Гущеров дал кеша, оформен като спонсорство. Мария споделила пред милионера, че това й е мечта, и още на другата сутрин гаджето й уредил първото място.

"За Хриси това са нищо пари, бълха го ухапала. Той е много влюбен в миньончето и е готов на всичко за любимата си. Гущеров дава луди пари за какви ли не глезотии на капризната Мария, та за това ли няма да се бръкне в дълбоките си джобове, които булката му успешно изпразва", разкриват от обкръжението на богаташа. Кризата все по-силно удря фолка и тази година турнето ще бъде едва в 5 града, по тази причина парите на Гущеров-син били добре дошли за Митко Пайнера и той на драго сърце приел сделката. "За Димитров няма значение какъв ще е редът на излизане на певиците на сцената, важни са спонсорите, ако някой друг даде повече пари, неговата фаворитка ще открива или закрива турнето", коментират близко до Пайнера.

От както се е залюбила с Гушеров, блондинката вече не ходи по участия и турнето е единствената й възможност за среща с публиката, както и да покаже новите си тоалети. Тя се е отдала на основен шопинг в Париж, за да може да впечатли със скъпи и оригинални дрешки на стартиращото на 1 август турне. При пазара тя е похарчила петорно повече финанси, отколкото е платила за мечтата си да се изявява първа на сцената. Решението Мара Отварачката да открива концертите обаче било посрещнато на нож от голяма част от изпълнителите. Най-гневна била Анелия, която се надявала на тази чест. Преслава и Галена също мрънкали, тъй като една от тях ще закрива спектаклите, а за другата не се намирала достатъчно престижна позиция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !