Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Китаец е двойник на Азис

отпечатай новината

30.07.2014 12:16 | Видян 1940 пъти

Китаец е двойник на Азис

Азис има абсолютен двойник. Китаец с мургава кожа, който е точно копие на костинбродския славей с родно име Васил, откри „Всеки ден" в центъра на словашката столица Братислава. Сензационната находка впечатлява с истинска прилика не само в чертите на чужденеца, но и с еднаквите стилове на обличане с краля на попфолка у нас.

Китаецът, който няма нищо общо с бившия съпруг на ромския славей, се отличи в историческия център с бяло катинарче и брада, досущ като поддържаните от Азис. Формата на бузите му - добре охранени, също автоматично води към препратката за родния певец. Дали обаче двойникът му има таланта да извисява глас в повече от 4 октави, не е ясно.

От срещата ни с него обаче стана ясно, че и китаецът има хомосексуални наклонности, тъй като движеше със себеподобен под ръчичка. Още по-детайлен взор във външния му вид доказа поредна прилика с родения в сливенския затвор изпълнител - китаецът поддържа абсолютно същия диаметър на талията и окръжност на задника. Късите ръчички пък допълнително подсилват приликата с изпълнителя на „Напипай го".
Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !