Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Оливие Мартинес: Не се оплаквай и не се обяснявай

отпечатай новината

31.07.2014 13:40 | Видян 5173 пъти | Гласували 2

Оливие Мартинес: Не се оплаквай и не се обяснявай

Той стана баща на детето на Холи Бери на 48, преди нея имаше връзки с Кайли Миноуг, Мира Сорвино, Жюлиет Бинош. Той е един от най-сниманите френски актьори, включително и в Холивуд. В момента го гледаме по нашите тв канали като зъл олигарх в Отмъщението и в рекламите на мъжкия парфюм Сен Лоран Ом Спорт.

Да започнем от титлата „секссимвол”...

Която супер много ме нервира, след като ми я лепнаха покрай филма Unfaithful преди 12 години. Помня как Марчело Мастрояни, с когото съм работил в младостта си, се ядосваше на прозвището „латино любовник” за него. Казваше: „Да не би да е престъпление, че обичам жените?”. Много неща съм научил от него и за киното, и за живота. Но девизът ми е взет от английската кралица с нейното мото: „Никога не се оплаквай, никога не се обяснявай”.

Може би наистина сте верен, след като 8 години сте лице на Сен Лоран...

Да, верен съм и в бизнеса, и в любовта. А най-верен съм на моторите, които са моя страст от не знам колко години. Такъв съм си аз – когато харесам нещо, почти невъзможно е да си сменя мнението. Принцип, който при мен важи за всички аспекти на живота.

А какъв баща сте?

Изненадах се от себе си, понеже започнах да се притеснявам. Аз, който бях най-големият непукист на света. Сега разбирам защо хората казват, че появата на детето променя живота на всеки. Започнах да си давам сметка за това как всяко нещо, което правя, има своя резултат. Така е, защото за първи път усещам, че едно друго човешко същество има истинска необходимост от мен. Няма такава голяма любов!

Само че работата Ви налага често да сте отделени от бебето...

Отказах два нови филмови проекта, за да бъда до детето. Жалко е, защото бяха интересни роли, но човек не може да направи всичко. Обичам киното, но не съм обсебен от кариерата си. Трябва да има моменти на усилена работа и на почивка от тази работа. Сега, покрай бебето, което е центърът на моя свят вече 9 месеца, обръщам все повече внимание на дребните житейски удоволствия – човек да изпие едно кафе на спокойствие, да изпуши цигарата до самия й край, да хапне току-що изпечен хляб с пухкава коричка. Когато съм в маратон от снимки, такива работи не мога да ги върша спокойно.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !