Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Екшън звездата Уесли Снайпс хвали България пред света

отпечатай новината

06.08.2014 11:39 | Видян 1556 пъти

Екшън звездата Уесли Снайпс хвали България пред света

Факт е, че много холивудски звезди се влюбиха в страната ни покрай снимките на различни продукции у нас. Поредната порция добри думи за България пред света дойде от скандалната екшън звезда Уесли Снайпс. Актьорът бе част от екипа на задъханата лента "Непобедимите 3”, която бе реализирана на наша територия. Изглежда тук той се е почувствал толкова добре и като у дома си, че реши да го сподели пред света по време на премиерата на заглавието в Лондон вчера, 5 август.

"За мен бе истинско удоволствие да се завърна в киното в компанията на куп звезди и именно в София. Това бе третото ми идване в България. Да ви кажа честно въобще не ми се тръгваше. Работих със страхотен екип професионалисти и кухнята беше страхотна”, сподели Снайпс пред медиите.

Разбира се, той не пропусна да благодари и на Силвестър Сталоун, с помощта на когото успя да даде нов старт на кариерата си. След като прекара 27 месеца зад решетките заради укриване на данъци, именно участието в "Непобедимите” го върна в играта. "Екипът ми беше запазил място и когато вече имах възможност да се върна, те ми подадоха ръка. Казаха: Ела и бъди част от "Непобедимите", допълни Снайпс. Премиерата на третата част на екшъна у нас се очаква да бъде на 15 август. Тогава филмът ще дебютира и пред американската публика.

Снимка:бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !