Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Коко Динев глези Емилия с колие за 20 хиляди евро

отпечатай новината

08.08.2014 10:01 | Видян 5164 пъти

Коко Динев глези Емилия с колие за 20 хиляди евро

Баровецът Коко Динев за пореден път втрещи приятелите си, като закопа 20 хил. евро в уникално бижу за жена си Емилия. „Всеки ден" разузна, че колието на една от най-елитните световни марки - „Пиаже", си има конкретен повод, който семейството на футболния бос ревниво крие. Мълвата обаче спряга бижуто от бяло злато като дар по повод годишнина от запознанството му с фолк дивата.

От сигурни източници обаче узнахме името на 80-сантиметровото колие, изработено от злато с проба 18 карата. Ювелирното чудо на „Пиаже" се казва „Посешън" и е обсипано с 87 брилянта. На официалния сайт на швейцарската луксозна марка украшението за богаташи е заковано с цена 20 000 евро. За класата на колието говори и фактът, че рекламно лице на тази колекция е супер моделът Бар Рафаели. Бившето гадже на Леонардо ди Каприо представя „Пиаже" от април 2012 г.

Футболният бос е известен със скъпарските си жестове към любимите си жени. Бившата му изгора Анелия например отнесе цяла къща. Фолк певицата се е сдобила със земята за новия си дом именно благодарение на собственика на „Локомотив" Пловдив. Предишното й жилище бе апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойния Жоро Илиев.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !