Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мис Джуки ще нощува в Къщата на ужасите

отпечатай новината

13.08.2014 15:14 | Видян 2220 пъти

Мис Джуки ще нощува в Къщата на ужасите

Мис Джуки Габриела Радославова хвърли бомба днес като обяви, че смята да пренощува в Къщата на ужасите в Мусачево. Тя обаче не иска да се подложи на екстремното преживяване сама, ами си търси и компания. "Аз съм навита да пренощувам в Къщата на ужасите, кой идва с мен? Всички истории за тази къща са истински. Често ми се налага да минавам покрай нея. Над къщата тегне старо турско проклятие.

Под нея има турско гробище и манастир. Нощем има светлини над и около къщата, чуват се гласове, някой се разхожда около нея, случват се зловещи неща и който стане собственик на къщата умира от мистериозна болест или се самоубива. Една жена се беше обесила. Никой не издържа дори една нощ в нея... Още от малка имам интерес да пренощувам в тази къща. Знам много истории за нея. Къщата е имала само 3-ма собственика които измряли мистериозно. Всички други, които са влизали в тази къща, са го правили, за да проверят дали легендата за прокълнатата, зловеща къща е истинска и така след като пренощували там се побърквали или умирали!", написа Габриела във Фейсбук.

"Не само, че ще пренощувам в зловещата къща, но ще направя и репортаж. Ще заснема цялата ми нощ там. Нещо ще се случи. Скорооо", допълни Мис Джуки.

Прокълната къща в Мусачево носи смърт и лудост на хората, живеещи наоколо и осмелили се да я приближат. Постройката е разположена на 50 метра от гробищата, а местните се кълнат, че в нея върлуват демони, които не допускат никой да се приближи, камо ли да остане. Хората твърдят, че са виждали призраци и силуети и са чували гласове да идват от вътрешността на страшната прокълната къща в Мусачево, чиято история и до днес е обвита в мистерия.

Една от легендите разказва, че преди години двама майстори решили да ремонтират постройката, за да я направят обитаема. За целта те прекарали две поредни нощи в нея. Оказало се обаче, че и двете вечери майсторите сънували съвсем еднакви кошмари, предвещаващи смърт, ако продължат работата си. Уплашени, те си събрали нещата и се махнали от мястото.

От тогава никой не се е осмелявал да пристъпи прага за по дълго, а смелчаците биват спохождани от лудост, а понякога и от смърт. Местните разказват за германски турист, авантюрист, който ентусиазирано влязъл в прокълнатата къща, за да пренощува. На сутринта излязъл от там блед, треперещ и в шок. Косата му била побеляла цялата само за една нощ, а на въпроса защо не е излязъл по-рано, чужденецът отговорил, че някаква сила не го е пускала.

Преди няколко години местен мъж, живеещ непосредствено до постройката, излиза по необясними причини през нощта срещу Никулден, за да лови риба и се удавя. Близките му нямат обяснение за странната му постъпка. Според местните зад мистериозната прокълната къща в Мусачево стои проклятието на древно турско гробище, намиращо се непосредствено под мястото, на което е построена.

Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !