Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Фолк тупалката Илиян се ожени на плажа

отпечатай новината

13.08.2014 16:08 | Видян 2843 пъти

Фолк тупалката Илиян се ожени на плажа

Фолкпевецът Илиян Тупалката вдигна романтична сватба на брега на морето, на която се ожени за бившата състезателка от националния отбор по художествена гимнастика Камелия Радева.

Щастливото събитие се състоя на 8 август, като съвпадна с 32-ия рожден ден на изпълнителя. Тематичните цветове червено и бяло разчупиха обстановката на плажа в Слънчев бряг, където двамата влюбени сключиха граждански брак.

На изнесената церемония бяха поканени голяма част от колегите на Илиян от попфолк-бранша, но заради ангажименти някои не успяха да чуят заветното "да" между фолкпевец и гимнастичка. Заради сватбата Илиян не можа да пее на последния концерт от турнето на "Пайнер", който се състоя в Благоевград.

Кумове на Илиян и Камелия бяха двама популярни музиканти - Иво Моллов-Гугутката, с когото певецът е направил едни от най-големите си хитове и съпругата му Таня Христозова. В ролята на фотограф на сватбата пък влезе народната певица Пепи Христозова, която е сестра на кумата и музикално откритие на Милко Калайджиев.

Бутилки с шампанско, необичайна украса и червени килими по пясъка белязаха нестандартната сватбена церемония, която прикова погледите на летуващите в курортния комплекс. След това купонът се пренесе в заведение, а танците и наздравиците са продължили до сутринта. Красивата булка блесна в изключително стилна бяла рокля, която е избирала в продължение на месеци, за да може да изглежда зашеметяващо. Илиян пък беше далеч по-небрежен, като дори ризата му беше разпасана, а ръкавите навити. Покрай тях пък обикаляха полуголи хора, които бяха само по плувни шорти.

Илиян и Камелия имат син - Ицо, който се роди през януари тази година. Двамата бяха решили да не правят сватба, но изглежда са променили плановете си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !