Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Предсказаха на Габриела две деца, но никога брак

отпечатай новината

05.10.2008 09:00 | Видян 7930 пъти | Гласували 1

Предсказаха на Габриела две деца, но никога брак

Гадателка предсказа на екзотичната Габриела, че ще има две деца. За сметка на това певицата от каталога на “Ара мюзик” никога няма да се види като булка.

Това се случва по време на новия клип на изпълнителката - “Игра на съдбата”. В него участва и гадателката Христина, която погледнала в бъдещето на Габриела.

“По принцип не искам да знам какво ще ми се случи в бъдеще и не ходя по врачки и гадателки.”, сподели чаровната Габриела. “Но режисьорът Краси Илиев сметна, че в синхрон с текста на песента, образ на гадателка е абсолютно уместен. Тогава аз се заех със задачата това да не е статистка и намерих истинска гледачка, която ми гледа на ръка, карти и кафе”, разказва Габриела. “Така разбрах, че никога няма да се омъжа – а аз съм такава романтичка и така мечтая да се видя в бяла рокля, но... уви”, не крие разочарованието си тя.

“Игра на съдбата” е втората песен, която Габриела клипира. За терен на снимките е използвана обстановката на “турската” и “испанската” стая в хотел “Тривиа” в София – в унисон с екзотичното излъчване на Габриела. Тя сменя няколко ефектни визии, дело на стилистката Теди Велинова, като преминава през различни превъплъщения.

“Игра на съдбата” е динамично парче на композитора Кости Йонита, а текстът е на Герго Милов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !