Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Емилия: Иванина от ББ4 въобще не прилича на мен

отпечатай новината

04.10.2008 09:00 | Видян 33838 пъти | Гласували 1

Емилия: Иванина от ББ4 въобще не прилича на мен

Още в първия ден на Биг Брадър се заформи интрига. Забелязахме, че лъскавата русокоска Иванина поразително прилича на фолкдивата Емилия. Дали приликата е природна или е търсен ефект? Въпрос на интерпретация.

Освен двойничка, Ива май се оказа и баджаначка на Еми. В Малката сестра пред Венета Райкова хасковлийката сподели, че познава и дори е имала връзка с бившия мъж на изпълнителката на Пайнер – митничаря  Красимир Георгиев. 
Потърсихме за коментар фолкпевицата. “Гледахме с Коко Биг Брадър и не забелязахме въпросното момиче да прилича на мен. Може би само по цвета на косата. Нищо повече. Като всички руси жени е”, твърди Емилия.

И продължава: “Пожелавам й успех. Дано да спечели. Тогава всички ще говорят, че е победила втората Емилия. Не съм настроена негативно към нея. Дори и да ме имитира, не се обиждам. Ако това ще й донесе успех, да го прави”, казва още фолкфурията.
Естествено засегнахме и темата за бившия мъж на звездата Красимир. “Той ми се обади. Беше много ядосан. Недоумяваше как може тя да говори, че я е объркал с мен. Сторило му се прекалено. То прекалено си изглежда, наистина. Те, наистина се познават, но доколкото знам, е само това. Нищо повече. Не знам за връзка между тях и не вярвам да ме е бъркал с нея”.

Емилия каза още, че се чувства добре, вече ходи по участия, но намира време и за сина си Иван: “Щастливи сме с Коко. Детето е здраво и дебелее сериозно”.
Бившят й Краси пък подготвя втора сватба. Избраницата му не била известна и според клюката щели да се женят през този месец. Което отхвърля слухвете, че може да е Иванина – тя ще бъде в Биг Брадър по същото време.

Припомняме, че преди седмица къщата на митничаря в Свиленград бе обрана. Сред откраднатите предмети е и много ценна диамантена огърлица. Което означава, че в живота на Георгиев наистина има доста специална жена!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !