Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Алекс Раева се отказва от киното

отпечатай новината

05.09.2014 10:08 | Видян 1418 пъти

Алекс Раева се отказва от киното

Алекс Раева бяга от опцията за кариера в телевизионното кино. След като изигра манипулативната Нина Роси в „Седем часа разлика", тя не е получавала оферти за роли на малък екран. Отдава го на факта, че продуцентът на драмата Маги Халваджиян приключи отношенията си с bTV и премести екипа си в Нова, а там производството на БГ сериали не е приоритет, пише "Монитор".„Не съм сигурна, че бих се захванала с такова нещо отново. Израснала съм в актьорско семейство, но не мислех, че заснемането на една сцена изисква толкова къртовски труд Това е сложна работа. Актьорският свят е много уморителен", споделя тя.

Преди старта на големите концерти в шоуто Алекс се надява с любимия й DJ Дончо да успеят да се гмурнат в Червено море. Плавници за Египет тя стяга за 16-и път. С хаус продуцента вече са изучавали подводните красоти на Бали, Сейшелите, Куба и Мозамбик. Въпреки натоварения график на снимки и клубни участия с Дончо Алекс не спира да тренира всеки ден.

„Правя комплекс аеробни упражнения вкъщи. Действат ми много енергизиращо.Не приемам спорта като задължение станал ми е навик като миенето на зъбите", обясни певицата. До месец с Дончо ще пуснат новия си сингъл. Just Dance, който вече си има и видео, дело на Костадин Кръстев-Коко. „Ще загатна само, че в него се вихрят професионални танцьори, този път не се кълча аз", усмихва се Раева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !