Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Десислава: Гласът и харизмата са най-важни

отпечатай новината

08.09.2014 12:30 | Видян 4979 пъти | Гласували 3

Десислава: Гласът и харизмата са най-важни

Тя е една от любимките в поп-фолка, но всъщност може да пее всичко – поп, фолклор, народна музика, денс. Първата си награда печели на 14г., но всъщност пее, откакто е на 5г.
Тази есен ще я гледаме в „Гласът на България“, защото ще бъде един от треньорите.
Кои са най-важните качества за един артист, щастлива ли е Десислава, ще има ли сватба и дете? Четете в интервюто, което изпълнителката даде за бТВ.

Как ти се отразява влизането в този формат? Как получи поканата?
Десислава: Може би ще се изразя твърде слабо като кажа, че съм си мечтала да получа тази покана. Бях много щастлива! Слави Трифонов ми звънна и ме покани. Бях много щастилива и приех веднага.

Какво точно ти каза Слави Трифонов?
Десислава: Първо ме попита как съм, дали имам много ангажименти, защото иска да ме покани за риалити формат. След като разбрах, че става въпрос да съм треньор в „Гласът на България“, казах: Браво! Добре сте се сетили! Определено имам желание да предам моя оит на талантливи млади хора, но честно казано в мен има и един малък процент притеснение, дали ще се справя добре. Аз не съм човек, който има музикално образование. Напротив, завършила съм техникум по енергетика и се чувствам малко особено.

Кое най-много те притеснява?
Десислава: Иска ми се да дам максимума от опита, който имам аз и да предам това, което аз нося в себе си по някакъв начин на моя отбор. Може би най-много ме притеснява това, че не мога да боравя много с музикални термини.

Миро, Орлин Горанов и Наско от БТР са останалите треньори. Вие сте от различни стилове, смяташ ли, че ще има конфликти между Вас?
Десислава: Като започне формата ще се види кой ще бъде най-амбициозен и най-устремен, но смятам, че малко или много ще се получи едно състезание между нас.

Позднаваш ли се лично с тях?
Десислава: Да, с всички се познавам и съм с прекрасни впечатления.

От кого се чувстваш най-респектирана?
Десислава: Най-респектирана съм от Орлин, може би защото той е от едно друго поколение. Има невероятен глас, песни и невероятни възможности. Аз съм го чувала да пее и на различни езици. Много е интелегентен като човек.

Ти си ученичка на Балкана Стоянова, една голяма певица. Какво тя успя да ти предаде?
Десислава: Тя е един извънземен глас, не знам как да я определя. Тя е един глас, който се ражда толкова рядко. Преди всичко ми подейства много като характер, беше много майчински строга към мен.

На какво ще заложиш?
Десислава: Определено един артист трябва да бъде съвкупност от много качества. Живеев във време, в което един глас просто не стига, той трябва да е извънземен. Необходима е съвкупност от много качества. На първо място аз слагам гласа, въпреки, че в последните години той може би минава на второ или трето място. Харизмата също е много важна.

„Гласът на България“ започва на 21 септември, остана ли ти време да почиваш ?
Десислава: Да, почивах малко заедно с моя приятел и със сина ми, преди да го изпратим за Америка. С баща му решихме от тази година да учи в Америка при наши роднини от страна на баща му. По никакъв начин не се притеснявам, защото съм сигурна, че ще бъде много обгрижван.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !