Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

„Идеал Петрофф” със соц кавър, сниман в къщата на ВИП Брадър

отпечатай новината

10.09.2014 16:12 | Видян 1680 пъти

„Идеал Петрофф” със соц кавър, сниман в къщата на ВИП Брадър

Криско влезе в Къщата на VIP Brother преди всички останали, не за да разучи по-добре как ще се живее вътре, защото той няма да е сред участниците в този сезон, а за да запише видео клип към новата версия на песента си „Идеал Петрофф” специално за шоуто. Под режисурата и следен от зоркото око на камерата  на Васил Къркеланов, с безценната помощ на танцьорките от балет Fame, екипът прекара 9 снимачни часа, изложен на 40-градусови температури в най-строго пазената къща.

„Не съм получавал покана да вляза в Къщата на VIP Brother. С екипа на предаването искахме да направим саундтрак на сезона. Стори ми се най-удачно да направим кавър на „Идеал Петрофф”, затова решихме да пренапишем текста, за да е в соц тематиката на шоуто”, каза той в сутрешния блок на Нова „Здравей, България”, където видеоклипът на „Идеал Петрофф” направи своята премиера.

Днес в 10:00 часа стартира и официалната премиера на клипа във VBOX. За по-малко от час соц кавърът събра близо 500 гледания, а феновете на рапъра са категорични, че парчето има всички качества да се превърне от саудтрак на VIP Brother в поредния голям хит на скандалния изпълнител.

Покрай предстоящия сезон на VIP Brother “Образцов дом” ретро и соц тематиката се превръщат в мода, както сред по-възрастните, така и сред младите, които не помнят епохата. Рязко се увеличават споделянията в мрежите на хитове от соца – реклами, вещи от бита, вицове, лозунги и пр. Предстоящият да бъде открит Ретро музей във Варна набра над 80 000 фена на фейсбук страницата си, а в София отваря врати първия истински соц ресторант.

Междувременно играта „Поздрави VIP Brother със соц селфи” очаква  желаещите да прекарат романтичен уикенд в истинска резиденция от социализма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !