Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мъжът на Яна Маринова бесен на Башар Рахал

отпечатай новината

17.09.2014 17:06 | Видян 12392 пъти

Мъжът на Яна Маринова бесен на Башар Рахал

Мъжът на актрисата Яна Маринова - Тихомир Винчев, е бил бесен на изявленията на Башар Рахал, че е любовник на жена му и дори двамата чакат бебе. Тишо, който е бивш боксьор, а историята го представя като един от приближените до подземния бос Георги Илиев, има буен нрав и не си поплюва. Особено когато става въпрос за любимата му Яна Маринова, Винчев става неконтролируем.

Скандалът между съпруга на актрисата и Башар Рахал се разрази преди ден със страшна сила, когато актьорът и Яна обявиха в ефира на Би Ти Ви, че са заедно. Двамата актьори с подробности разказаха за любовта си и дори успяха да убедят някои електронни медии, които го взеха за чиста монета. Единствената цел на Маринова и Башар беше с ирония да опровергаят слуховете, че между тях се заражда нещо повече от доскорошното им приятелство, но Винчев е приел изявлението им като унижение и заплаха за нещо, което е възможно да се случи.

Дълго време Башар и жена му Калина си даваха шансове един на друг да запазят връзката си, но многото отклонения от правия път попречиха на актьора да върне доверието на съпругата си. Според слуховете Калина от дълго време иска развод, но Рахал така и не се решава на тази стъпка.

Въпреки че се оказа, че Яна Маринова и колегата й нямат нищо помежду си освен чисто професионални отношения, съпругът на Мисис България 2004 е бесен на актьора. Знаейки за страстта на Рахал да сваля чужди жени, Тишо е отправил заплахи към колегата на любимата си да внимава къде пипа занапред.

Известно е, че актрисата си пада по лошите момчета, но тази избухливост на Тишо може да й изиграе лоша шега. Боксьорът е вторият мъж в живота й след раздялата с Богомил Маринов, от когото има син. Маринова повери грижите за детето си на бившия си съпруг, за да се отдаде изцяло на връзката си с Винчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !