Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Месечков снима рекламни фотоси с бельо на бартер, но пребори рака

отпечатай новината

22.09.2014 14:21 | Видян 4053 пъти

Месечков снима рекламни фотоси с бельо на бартер, но пребори рака

Мъдрите хора казват, че никой не е съвършен. И затова, когато проявяваме претенции, особено за ВИП-ство, ставаме смешни... Извън специфичната аудитория на „Денсинг старс”, малцина бяха чували за Атанас Месечков, докато не влезе във ВИП Брадър. Момъкът от „центъра на Вселената”, както определят родния си град старозагорци, обаче има завидно самочувствие на истинска звезда. Дотолкова, че има личен пиар, който комуникира с феновете му във Фейсбук, докато Наско е в тв къщата. А той обяви, че смята да остане там задълго.

Във време, когато календарът вече е смятан за отживелица, малко от родните знаменитости намират средства да снимат подобни рекламни материали. Атанас Месечков обаче много обича да показва оформеното си с много упражнения, но според някои и с немалко химия тяло.
Той е снимал и фотоси за не дотам известна чужда марка гащи, както четем в медиите. Сесията била своеобразен бартер – бельото от нея остава за нашия герой, разказва вътрешен човек. Което на някого може да се стори странно, но всъщност е похвално, защото има брандове, които показват по подиуми и по списания интимни одежди, а после най-безсрамно ги продават в магазините на невинни клиенти, без да издават, че са втора ръка

Съквартирантите и Домсъветът на Брадъра одумаха Наско заради прекаляването с приказките за неговия мачизъм, докато всички са убедени, че сексуалната му ориентация е различна, което, разбира се си е негова работа. Танцьорът обаче има много по-интересна съдба, отколкото очакват. Това е лична драма, с която не всеки би се справил.
Когато за един мъж се каже, че има много пластични операции, някой би си направил погрешни изводи, че става въпрос за прекомерна суетност. Само че, преди да се превърне в „последната религия, която ни остана”, тя си бе истинска медицина. Която помага на хора с реални проблеми. Не само на комплексирани.
Още съвсем малък, на 3 години, Наско попада в ръцете на пластичните хирурзи. Той става неволна жертва на домашен инцидент. Докато си играе в кухнята край полите на жените от семейството, без да искат, заливат го с ошаф и изгарят половината му тяло.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !