Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Евгени Минчев пощръкля и налетя на Йорданка Христова

отпечатай новината

24.09.2014 09:56 | Видян 2183 пъти | Гласували 1

Евгени Минчев пощръкля и налетя на Йорданка Христова

Дружките във „ВИП брадър“ Йорданка Христова и Евгени Минчев се скараха зверски и си размениха грозни обиди пред камерите. Повод за това стана предложението на Данчето към Биг Брадър цинизмите и „гейските изказвания“ да бъдат глобявани.Това накара подпийналия лорд да се разбеснее. Той започна да блъска декора и да крещи, а певицата се опита да уязви с „майка на лесбийка“, след нейното признание. Заради поведението на Минчев виповете действително бяха глобени, което го накара да издивее. „Млъкни, комунистическа певицо“, обърна се той към Христова. „Не ми викай комунистическа певица, дрисльо“, не му остана длъжна тя.

С повишаването на градуса се наду и самочувствието на Минчев, пише "Блиц. „Аз съм оригинал, няма по-голяма звезда тук от мен. Дори Йорданка Христова не е по-голяма звезда“, каза той пред съквартирантите. Цинизмите му не спряха и на другия ден. Вместо буйния Минчев, обаче, изгонени от шоуто се оказаха трима – Иво Аръков, Зорница Линдарева и Наско Месечков.

Изгонването на тройката, обаче, се оказа фалшиво. Те бяха пратени в трудовото общежитие, където им беше възложено да сформират "партизански отряд". "Не искам да правя това", измрънка Зорница Линдарева, но нямаше никаква полза.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !