Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Гласят Тити за победител в Брадъра

отпечатай новината

25.09.2014 11:07 | Видян 3455 пъти | Гласували 1

Гласят Тити за победител в Брадъра

Няма нещо, с което да се е захванал Тити Папазов и да не се е провалило. Единственият му шанс е, след низ от издънки цял живот, сега да спечели „ВИП Брадър”, за което според клюката по коридорите на Нова телевизия, го гласели. Това вече се е случвало неведнъж в риалитито, печелено от хора като Миро на Елена.

Апропо, между него и Тити има и друго общо – баскетбола. Въпреки че е бил състезател в този спорт като дългуча Миро, Папазов признава в интервю, че съзнавал липсата на „капчица талант”. Затова и станал треньор, както много хора, които се хващат с нещо, понеже не могат да се сетят какво да правят – вижте депутатите ни 25 години наред. Преди да се провали като играч, че и като треньор в баскетбола с вечните оправдания от съдии и безпаричие, сякаш всички сме му длъжни, Тити се е пробвал за футболист. И не къде да е, ами при вечния враг на клуба „Левски”, в който днес се кълне. Ритал като дете и юноша в ЦСКА. Причината да се пробва неуспешно в най-популярния спорт се оказва баща му. Той го води от хлапе да вика по стадионите в подкрепа на армейците. Негов идол е популярният в онази далечна епоха футболист Безински.

„От дете съм си гениален”, скромно казва Константин. Красивото име, което носи неудачникът, е друга негова тайна – всички го знаят с лигавото му галено название. Докато тренира футбол, а после баскетбол, Папазов се пробва и за актьор. Всъщност, идеята не е негова, а на учителката му по история в централното софийско 127-мо училище. Така момчето от 6-и „А” клас попада на кастинг за една от основните детски роли в култовия телевизионен сериал „Неочквана ваканция”. Палавият фантазьор е харесан от кинаджиите. Вярно, Албена Чакърова играе главната детска роля, редом с големите артисти Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Константин Коцев. Но на Тити се пада честта да играе „синът на отряда”.

Тошко е наследникът на командира на партизаните от популярната телевизионна поредица от началото на 80-те години, която още се помни по песента „Детство мое реално и вълшебно”. След този ангажимент обаче Папазов не става артист. За разлика от Албена Чакърова, която поне като млада, след като завърши ВИТИЗ в компанията на Георги Стайков, Андрей Баташов и Евелина Борисова, беше звезда в зората на демокрацията.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !