Знаех, че ще отпадна: Яни Янков на...

Конкурентите от Северна Македония бяха по-добри, казва...

Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от...

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като...

Обичам мръсния секс и големия размер

отпечатай новината

25.09.2014 11:18 | Видян 4761 пъти

Обичам мръсния секс и големия размер

Не стига, че е хубавата Елена, ами е и Кучкова по фамилия. Възможно ли е да са прави онези, които казват полу на майтап: „Кажи й манекенка и не я обиждай повече”? Всеки е в правото си да съди сам, след като прочете следващите редове. Има само един въпрос, който може да се сравнява със сакраменталния: „Кое е първо – яйцето или кокошката”. Питането е: „Има ли размерът значение”. Докато доста жени в нейното положение се правят на светици, Елена Кучкова има ясна позиция по тази тема, която спада към най-тесния кръг на нейните професионални интереси: „Размерът има ли значение? Разбира се – ДА”. Ако си мислите, че след този отговор тя замълчава свенливо, моля прочетете и дългият вариант на развиване на темата: „Който ви говори обратното, значи е прекалено скромен, или направо ви лъже.

Обичам да бъда изпълнена докрай от партньора си. Колкото по-изпълнена, толкова по-добре. За мен няма забранени пози в секса”, завършва с конкретиката на любовната си стратегия и тактика плеймейтката. Зад нея обаче тя съзира и истинска житейска философия, която формулира по един учудващо духовен начин, присъщ за страстна читателка на Куелю и други манекенски автори. Кучкова твърди: „Двама души се отдават изцяло един на друг и задръжките само развалят хубавата работа. Позволявай всичко, за да ви е добре и на двамата е моят девиз. Отдай всичко, не се срамувай, не се прави на девица, каквато не си.

Да се върна на въпроса за размера. Аз съм на принципа на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече”. Тази книжка ми харесваше като малка, непрекъснато я препрочитам и откривам колко много мъдрост има в нея”. Блондинката, която блести като нешлифован диамант във ВИП Брадър, за разлика от Зорница Линдарева, определила себе си като „перла в короната”, се прочу още на влизане. Последната „Мис Плеймейт” обяви, че не може да прави милинки като Камелия Воче и Ива Титова, но пък била много добра в любовта. "Правя все хубави неща. Не съм казала буквално, че обичам мръсния секс, медиите го украсяват. Казах, че нямам задръжки. Ако си паснем с партньора, какво лошо има. Имала съм връзки, в които са ме глезели, подаръци, но оферти с непознат, не. Аз държа на връзките, на отношенията. Важното е на хората да им е хубаво, когато са заедно, вече глезенето е плюс", коментира красавицата от Пазарджик.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !