Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Нова звездна двойка - Кристен Стюарт и бившия на Дженифър Лоурънс

отпечатай новината

26.09.2014 16:56 | Видян 1743 пъти

Нова звездна двойка - Кристен Стюарт и бившия на Дженифър Лоурънс

Звездите в Холивуд не си губят времето да страдат за разделите си. Актьорът Никълъс Холт например явно се отърсил от скъсването с Дженифър Лоурънс и вече има близки отношения с друга своя колежка - Кристен Стюарт, известна с ролята си във вампирската поредицата "Здрач". Това съобщава Контактмюзик, цитирана от БТА.

Сближаването между 24-годишната Стюарт и 24-годишния Холт започнало на снимачната площадка на новия филм с тяхно участие "Равни" ("Equals").

"Кристен и Ник са неразделни. Когато не снимат сцени за филма, двамата постоянно са заедно. Отношенията им изглеждат много топли и нищо чудно скоро да се окаже, че са преминали в нещо сериозно и романтично", разкрива за "Холивуд лайф" източник от снимачната площадка.

Бившите партньори на Кристен Стюарт и Никълъс Холт - Робърт Патинсън и Дженифър Лорънс - също не са седнали да плачат по изгубената любов. Патинсън намери утеха при своя сънародничка - британската певица и композиторка Еф Кей Ей
Туигс.

Лоурънс пък, която по-късно тази година ще видим в третата част на поредицата "Игрите на глада", вече е с вокалиста на британската група "Колдплей" Крис Мартин.

Никълъс Холт е популярен с ролите си в "Джак и бобеното зърно" и "Х-Мен", където си партнира именно с Лоурънс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !