Майката на убития Пейо със смразяващи...

Близки и приятели на убития Пейо Пеев излязоха на...

Tаен глас диктува - Ергенът целува,...

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“,...

Цеца: Няма случайни успехи

отпечатай новината

26.09.2014 18:00 | Видян 1815 пъти

Цеца: Няма случайни успехи

В моите песни много често се пее за любов - за истинската любов, единствената любов... И може би именно това е посланието, което искам да изпратя до хората.

Много държа на текстовете на песните, за мен са много важни и отделям голямо внимание на това", сподели Цеца в интервю за Dariknews.bg

Обявявана повече от 10 пъти за певица на годината както в Сърбия, така в Република Сръбска, Черна гора, Македония и Словения, звездата споделя каква е формулата да спечелиш сърцата на стотици хиляди фенове и как е успяла толкова години да поддържаш тази искра да не угасва.

"Музиката е моят живот. От 9-годишна съм на сцената и независимо дали е участие пред 10 човека или концерт на препълнен стадион, винаги давам всичко от себе си.

Щастлива съм, че публиката го вижда и оценява. В живота няма случайни успехи, всичко съм постигнала с много труд и любов към музиката", разказва Цеца.

Как се справя с трудности в живота си и какво й дава сили да продължи, певицата споделя:

"Що се отнася до личния ми живот, наистина преминах през много трудности. Имала съм много щастливи дни, изпълнени с радост и любов, но съм имала и много тежки моменти, най-тежкият от които е загубата на съпруга ми... За мое щастие обаче кариерата ми винаги е вървяла нагоре - от самото начало до днес.

Хората ме обичат, харесват песните ми и идват на концертите ми. Това определено ме зарежда с много енергия и сила и ме мотивира да продължавам да пея за тях и да се раздавам...

Да, вярвам в Бог и имам теория, че всеки човек носи своя кръст и той е точно толкова голям и тежък, колкото трябва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !