Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Николета се скри в Монако, вижте с кого

отпечатай новината

06.10.2014 11:43 | Видян 2693 пъти

Николета се скри в Монако, вижте с кого

Миналата седмица Алисия и Николета Лозанова отново пренесоха враждата си в медиите. Съпругата на Валери Божинов пусна кадри на певицата и сина ѝ в предаването си „Папараци” като критикува външния вид на момчето и нехайството на майка му, която го вози на предната седалка без колан.

 Веднага се заговори, че фолк дивата е подала жалба до Агенция за закрила на детето, тъй като Лозанова е нарушила закона, снимайки нея и детето без изричното ѝ позволение. В медиите излязоха материали, че  Алисия ще съди Николета, но певицата отрече всичко, заявявайки, че няма време да се занимава с глупости и да дава още поле за изява на водещата.

Напрежението между двете жени на футболиста отново се покачи и те решиха да се отърват от стреса в чужбина. Алисия грабна самолета и забегна за Италия, където се говори, че почива с бившата на Благой Георгиев – Христина. Николета изглежда не се притеснява от факта, че съперницата ѝ е близо до съпруга ѝ, който рита в европейската страна и тръгна за Монте Карло.

Престоят на Лозанова няма да бъде много дълъг, тъй като тази неделя, тя отново излиза в ефир. Заради изборите вторият епизод на предаването ѝ „Папараци” бе изместен с една седмица. Николета предупреди, че това  е планирано, така че злите езици да не бързат да я „уволняват” заради разместването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !