Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Мисия ТКЗС едновременно скара и сближи съквартирантите във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

09.10.2014 15:06 | Видян 1458 пъти

Мисия ТКЗС едновременно скара и сближи съквартирантите във

В епизода довечера една мисия ще изправи две млади жени пред най-големия им кошмар - мизерията. В мисията ТКЗС Политбюро ще изберат още трима съквартиранти, които заедно с тях ще се превърнат в бригадири. Останалите съквартиранти ще бъдат разделени на три животински групи - прасета, кокошки и крави. Бригадирите трябва да определят най-мързеливите четирима, които да се превърнат в прасета; най-лицемерните четирима, които ще заживеят като кокошки, а за останалите остава групата на кравите. Всички животни ще трябва да обитават ферма, да спят върху слама и да се хранят с попара, ядки или плодове според животинската им група.

Също така животните ще са облечени с подходящи дрехи, които нямат право да събличат. Това моментално ще разгневи Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които се отличават като най-суетни в Къщата. Още след петата минута на мисията двете дами ще предопределят нейния провал, а отборните играчи ще възроптаят. Това ще стане причина бригадирите да жертват един от тях, който ще се превърне в прасе и ще се опита да скрепи отборния дух, а кой е по- добър за тази задача от един истински треньор?! Дали двете моделки ще издържат на лошите условия, или ще се откажат и съзнателно ще провалят мисията предстои да разберем.

Big Brother също няма да остане със скръстени ръце и ще провокира животните по няколко начина, поднасяйки им любими за тях неща, които обаче те нямат право да употребяват. Ще се изкушат ли по-податливите и какви ще са реакциите на останалите, отговорите тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Снимки: Нова телевизия

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !