Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Гришо води Маша в Бали

отпечатай новината

21.10.2014 13:48 | Видян 2034 пъти

Гришо води Маша в Бали

Григор Димитров и Мария Шарапова са избрали екзотичния остров Бали за дестинация на тяхната годишна почивка. Новината беше потвърдена от близък човек на българина пред "България Днес". За разлика от нормалните хора ваканцията на елитните тенисисти настъпва в средата на ноември след края на тежкия сезон. През това време на годината индонезийският остров предлага феноменални условия за курортистите. Средната температура е 27 градуса по Целзий, а най-ниската е закована на 23.

Точните дати на ваканцията все още не са селектирани. Те ще зависят от прогнозата за дъжд, защото Бали се слави като един от най-влажните острови. Общо 13 дни в месеца вали, но дори и капките са доста приятни при подобна температура.

Решението на Мария Шарапова и Григор Димитров е продиктувано от желанието да бъдат далеч от папараците. През лятото те имаха кратка ваканция в мексикански курортен комплекс от закрит тип. Въпреки всички мерки звездите бяха щракнати от папараци, които дори не се криеха. Гришо успя да се пошегува с ловците на горещи моменти. Заедно с Маша ги поздравиха от дистанция. Рускинята имаше късмет, че не е фенка на монокините и не беше снимана по цици.
Снимка: sportline.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !