Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Взеха къщите на Галя от Каризма

отпечатай новината

23.10.2014 14:03 | Видян 4899 пъти

Взеха къщите на Галя от Каризма

Певицата Галя от легендарния дует "Каризма" фалира. Една от най-емблематичните доскоро поп изпълнителки няма пари да си плаща ипотечните кредити, които е теглила преди време. Поради тази причина цялата собственост на Галка е запорирана. Част от апартаментите на певицата дори вече са продадени.

Драмата започва през 2005 г., когато Галка решава да се сдобие със собствено жилище в София. Вместо панелка в крайните квартали певицата акостира директно в центъра на столицата. Срещу кредит от 47 000 евро тя си купува апартамент от 78 квадрата на столичната улица "Екзарх Йосиф". Жилището е на третия етаж в луксозна кооперация на стотина метра от Министерския съвет.

Година по-късно Галка продължава с покупките. Нашумялата вече звезда инвестира част от заработеното във второ жилище. Парите явно не са стигали и се налага нов банков кредит за 74 хиляди евро. В замяна певицата си купува апартамент 55 квадрата отново в топ центъра на София. Жилището е на ул. "Княз Борис I", успоредна на "Витошка" и на броени метри от Съдебната палата.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !