Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Ива Екимова: Иво Аръков не ме привлича сексуално

отпечатай новината

27.10.2014 10:30 | Видян 2759 пъти

Ива Екимова: Иво Аръков не ме привлича сексуално

Присъствието ми в това предаване, в тази невероятна игра се изчерпа и мисля, че излязох точно навреме”. Това заяви в „На кафе” по Нова Ива Екимова часове, след като напусна Къщата при изненадващите елиминации във ВИП Брадър. Тя припомни и първоначалните си амбиции да стигне до финала в шоуто. „Останах ужасно разочарована, защото очаквах, че Иво ще развие образа на съпричастен играч”, коментира отношенията си с Иво Аръков тя. „След като се преместихме в другата къща, видях характеристики на егоизъм, на абсолютен отказ от това да играе съвместно с другите играчи - може би защото моята стратегия беше да бъда част от един екип”, обясни тя. Ива Екимова е категорична, че не е имало искри между двамата.

В Къщата повече любов или омраза откри?

Ива Екимова: Видях повече любов, за омразата аз бях сляпа и глуха. Това, което със сигурност мога да кажа е, че хората са видяли достатъчно омраза и толкова рано на ароматно кафе при теб не мисля да говоря за омраза.

Защо зрителите избраха ти да напуснеш?

Ива Екимова: Честно казано, тредно ми е да говоря от името на зрителите, но моето мнение е, че присъствието ми в това предаване се изчерпа и мисля, че излязох точно навреме.

Ти имаше амбицията да спечелиш.

Ива Екимова: Да, имах амбицията да спечеля, но това не беше победа на всяка цена, към която се стремя. Дадох всичко от себе си, за да бъда съпричастен играч.

Какво се случи между теб и Иво?

Ива Екимова: Това, което казах докато бях в Къщата на ВИП Брадър е точно това, което наистина чувствам и останах ужасно разочарована, защото очаквах, че Иво ще развие образа на съпричастен играч, а всъщност харектеристиките, които видях, след като се преместихме в Резиденцията усетих егоизъм.

Физически била ли си привлечена от него?

Ива Екимова: Не, само емоционално. В началото това, което остана още в самото начало като впечатление от него е на една потъпкана душа, която има нужда от любов и безусловна подкрепа. Като казвам любов нямам предвид любов между жена и мъж.

Имало ли е проблем във връзката ти с Петрозар?

Ива Екимова: Във всяка връзка, която съществува дълго време има такива моменти. Ние сме заедно от пет години, изживяли сме много неща и най-голямато изпитание за нашата връзка беше ВИП Брадър. Не е имало период, в който да сме обмисляли да се разделим.

Би ли „опаткала“ Иво?

Ива Екимова: Към днешна дата не. Може да съм излъгала Евгени (смее се). Ива Аръков не ме привлича сексуално по никакъв начин.

Откриваш ли слабости в своя характер?

Ива Екимова: Аз съм изключително критична не само към външния си вид, а и към характера си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !