Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Задава се BEST EROTIC MODEL 2014

отпечатай новината

27.10.2014 13:21 | Видян 3390 пъти

Задава се BEST EROTIC MODEL 2014

На 26 ноември в клуб Secrets ще бъде домакин на петото издание на конкурса BEST EROTIC MODEL.  Tази година до престижната надпревара ще бъдат допуснати 10 момичета и 10 момчета. За първи път в историята на конкурса ще вземат участие и представители на силния пол. Претендентите за приза най-добър еротичен модел ще преминат през три тура. За избора на победители ще отговаря освен престижното жури и публиката, която ще има право да гласува. В конкурса могат да участват момчета и момичета на възраст над 18 години. Те трябва да с високи над 170 см., да имат атрактивна визия и добро сценично поведение.


Кандидатите, които ще бъдат допуснати до конкурса ще преминат през различни изпитания, между които фотосесия на живо пред гостите на събитието. Освен това те ще трябва да представят себе си по един по различен начин, чрез танц или друг пърформанс. Водещ на конкурса тази година ще бъде провокативната Мис Силикон Джулиана Гани, която е и носителка на титлата BEST EROTIC MODEL.  Голямата награда и тази година ще е ваучер за процедури в клиниката на д-р Ильо Стоянов Aesthe Clinic.


През 2010 година 18-годишната Виктория Димитрова от София стана първата носителка на титлата Best Erotic Model 2010. През 2011 година с титлата се окичи Вивиан Костова, която получи като награда нов бюст. Носителки на титлата са още еротичните моделки Габриела Попова и Джулиана Гани. На церемонията BEST EROTIC MODEL 2014 ще бъдат отличени и най-сексапилните звезди в България. Сред мъжете почти сигурен фаворит е младата фолк звезда Фики Стораро, а при жените конкуренцията ще бъде доста оспорвана, коментират лицензиантите на конкурса.

Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска, която е основен организатор на конкурса Best Erotic Model 2014, засне провокативна фотосесия, с която ще бъде промотирано новото издание на уникалната по рода си еротична надпревара.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !