Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Парцалев още получава сметки за вода

отпечатай новината

27.10.2014 14:11 | Видян 2151 пъти

Парцалев още получава сметки за вода

Георги Парцалев продължава да разсмива и 25 години след смъртта си. Великият комик като великия магьосник Хари Худини е изряден платец на „Софийска вода", въпреки че отдавна не е между живите.

Рицарят на печалния образ си отиде завинаги през 1989 г. само десет дни преди голямата промяна. По ирония на съдбата обаче държавният чиновник, когото геният от Левски най-много осмиваше, се погрижи той да не бъде забравен. Георги Иванов Парцалев продължава да си плаща редовно водата в апартамента на столичната улица „Светослав Тертер", където комикът живя през последните години от живота си, пише "Всеки ден. Така е и за месец септември, когато обичаният от цяла България актьор си е платил чинно дължимите 15,27 лв. разходвана вода за месеца.

Парцалев е най-изрядният платец в кооперацията, на няколко пъти са му предлагани промоции, но по понятни причини абонатът не се е възползвал от тях. „Странна работа, на нас ще ни разкажат играта, ако не платим дори за месец, а не им пука, че покойници от 20 години са им абонати", недоумява Стоян, живеещ в същия вход на легендарната кооперация. Култовият български комик живее в апартамента на „Светослав Тертер" до смъртта си на 31 октомври 1989 г. Към този квартал той имал силна тръпка, защото преди това живял на ул. „Леонардо да Винчи", също пресечка на „Иван Асен".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !