Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бони разкри грозната истината за Митко Пайнера

отпечатай новината

28.10.2014 12:21 | Видян 4470 пъти

Бони разкри грозната истината за Митко Пайнера

Почти година след своето напускане Бони реши да разкрие що за човек е Митко Пайнера и изобщо интересни подробности от работата в неговата фирма. Още от идването си тя не е получила шанс за голяма изява, което я е наранило доста.

„Очаквах кариерата ми да потръгне много повече след преминаването ми в „Пайнер”. Не получих обаче нищо от онова, което Митко ми обещаваше преди това. Трябваше да работя с по-посредствен екип, защото истинските професионалисти се пазеха за Преслава, Анелия и др. Постъпиха с мен много подло и всъщност тръгнах надолу, вместо да се възродя. В „Пайнер” това е практика. Компанията си има любими изпълнители и лансира тях. Дори телевизия „Пайнер” действа целенасочено. Как мислите, че се избира кои песни да се пускат и в кои часове?!” откровеничи Бони.

Ромската перла не остана много дълго в „Пайнер”. Тази година тя реши да се завърне в „Съни мюзик”, където стана звезда навремето, пише Blife. „Тук бяха най-хубавите ми години и се надявам отново да се върна към тях. Загубих си времето в „Пайнер”. Постъпих много глупаво. Хората съвсем ме забравиха там, но сега пак съм готова да им покажа коя е Бони.”

Изпълнителката вече готви свой албум, който трябва да излезе малко преди Коледа и ще включва някои коледни балади. Истината за Митко Пайнера лъсна. Отдавна се говори, че „Пайнер” дава много на изпълнителите, но и взима много. В другите компании те получават повече свобода, но пък и финансовите средства са по малко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !