Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Гаджето на Веско шие костюми

отпечатай новината

28.10.2014 14:42 | Видян 1749 пъти

Гаджето на Веско шие костюми

Младото гадже на певеца Веселин Маринов отново демонстрира, че не разчита само на богатите си родители и на известния си приятел.

Красавицата Първолета се издържа, като шие сценичните костюми за постановките в Русенския драматичен театър, както и за оперите, които се представят в дунавския град. Първолета и Веско напоследък пътуват доста в чужбина, за да се усамотяват само двамата и да избягат от хорските очи. Сега обаче младата дама е пуснала котва в родния си град Русе, защото работи по нов проект - тя шие костюмите за камерната опера "Процесът Мерилин Монро".

Премиерата се очаква да бъде тази седмица. Камерната опера е създадена преди само пет години от Роланд Баумгартнер. Освен костюмите гаджето на Веселин Маринов има задачата да подготви и декорите за представлението.

Амбициозната Първолета е развила и собствен бизнес. Тя има своя модна линия - "Летиция", която произвежда конфекция, споделя "България Днес". Името не е избрано случайно, това е артистичният й псевдоним. Магазинът й в Русе е точно пред семейния хотел, за да може лесно да съчетава разностранните си дейности, които включват и хотелиерския бизнес на заможната й фамилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !