Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кмет чака 2 дни фото с Депардийо

отпечатай новината

05.11.2014 11:02 | Видян 1316 пъти

Кмет чака 2 дни фото с Депардийо

Кметът на Калояново Александър Абрашев единствен успя да се щракне за спомен с френската филмова звезда Жерар Депардийо, пише "Стандарт". Легендарният актьор от понеделник снима на местното гробището. Дори градоначалникът проби трудно охраната на филмовата продукция, за която лично бе дал разрешение да заварди улиците около снимачната площадка. На два пъти пък Абрашев не успя да стигне до Депардийо, за когото бе подготвил символични подаръци за "Добре дошъл".

Шофьорът на кмета го докара около 12 часа в понеделник при една от преграждащите мястото на снимките лента, където се наложи Абрашев да изчака, за да разбере дали ще може да се види със звездата. Човек от екипа на филма "Пътуване", в който Жерар играе възрастен мъж, който бяга от дома, за да спаси от ножа своето прасенце, отпрати кмета с мотива, че в момента текат снимки. Обещанието бе след час да докарат актьора в кметството.

В уговореното време обаче вместо да отиде при кмета, Депардийо отпраши с асистентите си с кола в посока Хисаря. Късно следобед обаче от екипа му се обадили на кмета и го поканили на площадката за снимките, където градоначалникът връчил подаръците - ръчно изкована медна икона на св. св. Кирил и Методий, плакет на Община Калояново, албум за археологията в региона и селекция от червени вина от местните изби.

След като се запознали, кметът и Депардийо се щракнали за спомен няколко пъти, а късно вечерта в понеделник Александър Абрашев се похвали с паметните фотоси на стената на личния си профил във Фейсбук. Въпреки че в района на снимките вече втори ден прииждат фенове на французина с руски паспорт, никой друг още не е успял да вземе автограф или пък да го заснеме отблизо. След снимките на гробището в понеделник вчера екипът на продукцията продължи работа на бензиностанцията в Калояново. Предстои още един ден работа в траурния парк, но вчера там имаше погребение и кинаджиите решиха да уважат скръбта на семейството на покойника и отложиха снимките с един ден.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !