Минисериалът Дарителите с премиера по...

Изключителните истории на едни от най-големите български...

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

графиня Нордел: Евгени беше супер ватман

отпечатай новината

05.11.2014 13:11 | Видян 1824 пъти

графиня Нордел: Евгени беше супер ватман

Няма да престана на повтарям: Ако има някой в България, който да е успял сам, със сизифовски труд, с талант, това е Евгени Минчев! Ако има някой, който е наложил името си като марка, това е Евгени! Аз съм във възторг от този човек, разказва Мариера Нордел в интервю за "Шоу".

Внучката на Батиста разказва за първите си спомени, свързани с Евгени Минчев, още от времето, когато той е бил ватман. Ето какво каза Бизнесдама на годината за 2013 г. : "Познаваме се от 86-та година. Тогава пътувах с трамвай номер 7 до площад „Ленин“ на път за училище и ми правеше впечатление, че има един супер ватман, който използваше микрофона, не да вика „Освободете задната врата, по-бързо! Не се бутайте“, а за да поздравява любезно пътниците, да обяснява за спирките и разказва за забележителностите на София.

Билетите, които той продаваше, бяха с печат на гърба: „Ватман Евгени Минчев Ви желае приятно пътуване!“. Дори сега в „Бг еър” стюардесите не предлагат такова обслужване! И страшно се ядосвам, когато разни хорица, без да го познават лично, без да имат представа колко и какво му е коствало да стигне до тука, започват да го съдят! Да, Евгени е оригинален, ярък, провокативен, талантлив и креативен, а това не се прощава от Бай Ганьо. Много му се зарадвах, като разбрах, че е влезнал в „Биг брадър“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !