Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Ето го тайния любовник на Линдарева

отпечатай новината

06.11.2014 12:23 | Видян 3683 пъти

Ето го тайния любовник на Линдарева

"Да, Ивайло Тодоров е голямата ми любов, но скоро няма да се женим. Иначе се замислям за деца, защото ми е време, но още не съм готова." Това обясни последната изгонена от шоуто "ВИП брадър" - моделката Зорница Линдарева.

Симпатичната 30-годишна мома и вчера цял ден е била под наблюдението на лекарите, тъй като стресът от преживяното в къщата се отразил твърде зле на крехката й психика. "Сега съм добре, стабилизираха състоянието ми. Получи се, защото не ми издържа психиката, не взимах лекарствата, които ми бяха предписали, и се получи биохимичен дисбаланс на организма ми. Слава Богу, вече всичко е наред", обясни Зори случката след припадането си извън риалитито.

Линдарева е благодарна на човека, който продължава да се грижи за нея - бизнесмена Ивайло Тодоров, с когото се познават от 4-5 години. "Бяхме разделени, защото той не искаше развод от съпругата си. После се появи Тачо и връзката ни прекъсна за известно време. Сега отново сме заедно и Иво вече е свободен", изчурулика вече щастливата Линдарева.

Самият бизнесмен Ивайло Тодоров във вторник веднага долетя да спасява любимата си, щом разбра, че й е лошо. Негови близки са категорични, че той е готов на всичко за моделката.

Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !