Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Крум обядва червеи

отпечатай новината

06.11.2014 15:14 | Видян 1487 пъти

Крум обядва червеи

Крум получи поредната провокация в риалити шоуто "Сървайвър". Поп-фолк звездата трябваше да обядва с обилна порция червеи. Тях той спечели по време на търг и докато другите участници получиха вкусни лакомства, на него се падна "честта" да се нахрани с червеи.

Водещият му даде възможността да се откаже от тях и да не ги опита, но Крум пожела да си вземе спечеленото. За ужас на племето певецът ги изяде до един, а като бонус Владо Карамазов ги заля с течен шоколад, което още повече ужаси останалите участници.

"Никога не съм опитвал нещо по-неприятно на вкус, но това ми е бил късметът", коментира изпълнителят на "Безчувствен". С бурни аплодисменти племето "Кхмер" дари певеца за волята и куража да не се откаже от предизвикателството.

В момента Крум се радва на успеха на актуалния си хит "Безчувствен", който той посвети на шоуто "Сървайвър". Песента оглави три поредни седмици класацията на радио "Веселина" за актуални поп-фолк сингли, а изпълнителят благодари на всички свои фенове за непрестанната подкрепа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !