М.Стрийп, М.Бакалова, Е. Стоун:...

В 20.15 ч. довечера се открива 77-ия фестивал в Кан,...

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Крисия пя на плейбек

отпечатай новината

11.11.2014 13:24 | Видян 1956 пъти

Крисия пя на плейбек

Коварен вирус накара Крисия Тодорова да пее на плейбек на първата си репетиция за детската "Евровизия” вчера в Малта, пише в. Монитор. 10-годишното момиченце, което е сред най-малките участници в конкурса изпълни "Планетата на децата” под акомпанимента на братята Ибрахим и Хасан Игнатови, които бяха позиционирани от двете й страни на сцената на черен и бял роял. Организаторите разрешили на Крисия да пее на плейбек заради болки в гърлото.

След репетицията Крисия сподели за официалния сайт на конкурса, че много й харесва сцената и декорът. Той е решен в приказна стилистика, като се редуват картини с облаци, заснежени дървета и зелени цветя, и огромен замък. Близнаците Хасан и Ибрахим се радват на подкрепата на всички свои приятели и им обещали на връщане от Малта да им донесат лакомства от Малта.

Втората генерална репетиция на триото ще бъде утре, а до концерта на 15 ноември те ще дадат дузина интервюта и ще разгледат красотите на столицата Ла Валета. Крисия сподели, че не се притеснява, защото е пяла пред голяма публика и апелира всички да гласуват за нея и двамата пианисти.

България ще бъде представена под номер 2 на детската "Евровизия”, стана ясно след жребия за стартовите позиции на песните вчера. Шоуто в събота ще открие Беларус, а челната петица се свежда до Сан Марино, Хърватия и Кипър, показа тегленето в президентския дворец Verdala Palace.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !