Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Монахинята, спечелила музикално предаване, пуска дебютен албум

отпечатай новината

11.11.2014 15:51 | Видян 2012 пъти

Монахинята, спечелила музикално предаване, пуска дебютен албум

Монахинята сестра Кристина, която спечели италианската весрия на музикалното предаване "Гласът", пуска дебютния си албум, пише AFP. Албумът включва кавърът на песента "Like a Virgin" на Мадона, който събра милиони гледания в Youtube. В интервю за телевизията 26-годишната Кристина Скуча, която е монахиня от Ордена на урсулинките, заяви, че животът й изобщо не се е променил, въпреки световната й популярност. До този момент изпълнението й на песента "No One" на Алиша Кийс е било гледано над 70 милиона пъти в сайта за видеосподеляне YouTube.

Дебютният й албум, озаглавен "Sister Cristina", включва главно нейни изпълнения на световни хитове, между които и богохулното "Like a Virgin" на Мадона, което попзвездата е изпълнила за първи път четири години преди раждането на монахинята.

Самата Мадона по двусмислен начин удостои с вниманието си сестра Кристина, публикувайки в профила си в Twitter монтаж, в който една до друга са сложени нейна снимка в предизвикателна поза с разголени крака и снимка на монахинята в позата от обложката на албума й, със замислен поглед, насочен на другата страна.

"Това е песен за способността на любовта да промени хората. Да ги спаси от миналото им. Така исках да я интерпретирам", -  коментира избора си за тази песен монахинята пред католическия вестник "Авенире". Също като Мадона, сестра Кристина е заснела клипа за песента във Венеция. Вижте видеото на песента "No One" в изпълнение на сестра Кристина ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !