Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

350 българки напират за вниманието на Доналд Тръмп

отпечатай новината

12.11.2014 10:26 | Видян 1405 пъти

350 българки напират за вниманието на Доналд Тръмп

350 българки са се кандидатирали да представят страната ни пред Доналд Тръмп и конкурса „Мис Вселена”, чийто права се държат от милиардера. Събитието ще се проведе догодина на 25 януари в Маями, Флорида. Освен Тръмп в журито на форума ще се изявят модни специалисти и световни знаменитости.

На предишното му издание в Москва редом до Тръмп оценки даваше и вокалистът на Aerosmith Стивън Тайлър. Непосредствено преди световния финал ще бъде избрана и българката, която ще замине за Щатите, за да ни представлява на „Мис Вселена” 2015. Носителката на титлата „Мис Вселена България” ще бъде ясна на 16 ноемврил

От 350-те кандидатури организаторите са избрали 20 девойки, които ще изтъкнат качествата си на бляскава церемония в един от столичните молове, пише "Монитор". Водещи на мероприятието ще бъдат Драгомир Драганов и Ева Кикерезова.

Същевременно в модните среди у нас се заговори, че този конкурс може да се окаже единственият престижен в страната ни. Повод за слуховете е неяснотата за провеждане на „Мис България” през тази година, който по традиция дава право за участие на „Мис Свят”. Потърсена за коментар, Ирина Папазова, която държи правата за конкурса у нас, заяви, че той все пак ще се проведе, макар и да остават по-малко от два месеца до края на 2014-а.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !