Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Пулев в болница след загубата си

отпечатай новината

16.11.2014 09:36 | Видян 2420 пъти

Пулев в болница след загубата си

Кубрат Пулев беше изпратен в болница след загубата си от Владимир Кличко в мача за титлата във версия IBF (Международна боксова федерация), пише БЛИЦ. След края на двубоя Пулев даде изявления пред медиите от ринга, но налагаше през цялото време едната част от лицето си с лед. След като слезе от ринга, българският боксьор беше изпратен в болница от лекаря на мача д-р Щефан Бок. „Има съмнения за счупен нос и фрактура на скулата на българина. Трябва да мине на скенер на мозъка за вероятни увреждания“, каза д-р Бок, цитиран от „Билд“.

Владимир Кличко няма спирка. Още в първия рунд Кличко събори Пулев на пода два пъти. Случи се отново в третия рунд. Довърши го в петия. Всичките нокдауни бяха с леви крошета. Пулев се бори сърцато и ставаше, но в края просто не намери отговор за Кличко, коментира 4BoxingNews.

По данни на boxingasylum.com, при директен удар на Кличко, силата му е еквивалентна на 700 килограма. Според сайта, това е все едно, че средностатистически човек да бъде ударен от кола, движеща се с 45 километра в час. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !