Виртуозът Верстапен пресъздава...

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от...

Кали разкри защо WOSH MC вече не е всеобщ любимец!

отпечатай новината

17.11.2014 14:42 | Видян 2888 пъти

Кали разкри защо WOSH MC вече не е всеобщ любимец!

Певицата спечели някои неща от дългия си престой във ВИП Брадър 2014. Кали успя да намери приятели в Къщата…и успя да загуби почти един от тях научи kliuki.bg. Ива Екимова и Камелия Воче със сигурност ще искат да се виждат с певицата, но не е толкова сигурно дали Wosh MC ще го направи.
 
Wosh MC бил лъчезарен, добронамерен, интелигентен и с честно сърце. Певицата обаче е категорична: Имал един гигантски недостатък – егоизма му. По тази причина провалил мисия, заради която пострадали съквартирантите му.

Неговата свръхемоционалност (и болезнена привързаност към собствените му пороци) лишила двама от виповете от безценната възможност да се видят с близките си. Рапърът в интерес на истината прецака две мисии. Развика се по време на психотерапията и каза, че не иска да участва вече. След това пък не стоя като замръзнал при „Машина на времето”.

Кали не уточни дали става въпрос за среща с децата или факта, че само Албена Вулева не беше изненадана от никого. Wosh MC дори оставил останалите да обвинят Йорданка Христова и се наложило колежката й да я защитава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !