165 филма на фестивала за...

21-вото издание на един от най-престижните международни...

Лили едва се държи на крака

отпечатай новината

19.11.2014 09:55 | Видян 1845 пъти

Лили едва се държи на крака

Лили Иванова не се разделя с любимите си дънки тип „цигара". Легендата на естрадата не сваля каубойското облекло вече втори концерт. След като се появи изненадващо облечена в спортен тоалет по време на грандиозния си концерт в НДК, сега тя изневери на обикновено официалния си стил и по време на проявата си в „Гранд Хотел София", където пя благотворително.

За концерта там, на който присъствали само отбрани гости и богаташи, Вечната Амбър заложи на прилепнали по тялото дънки с дупки и черно сако. Точно по този начин се бе барнала и за събитието в зала 1 на НДК. С младежкия си нов вид Лили за пореден път се опитва да омаловажи тежестта на годините, които носи на плещите си.  Връстницата на фараоните обаче вече едва се държи на краката си след толкова бурно и ангажирано лято, видя „Всеки ден". Концертите през около седмица определено повлияват както на физическото й състояние, така и на емоционалното й. Изпълнителката на „Ветрове" все по-лесно се уморява и има нужда от големи почивки. Още повече че, за да поддържа добрия си външен вид между различните концерти, Лили почти не хапвала.

„По една лъжица мед на ден и чай, и най-много някой плод", разкриват близки до обкръжението на Иванова. Напоследък певицата все по-често се появява на публични места. Съвсем наскоро тя бе забелязана сред публиката на оперета в Музикалния театър, а преди това на представление на първата ни трупа в Народния.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !