Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Въргала: Не съм ревал през живота си толкова

отпечатай новината

19.11.2014 11:38 | Видян 1903 пъти | Гласували 2

Въргала: Не съм ревал през живота си толкова

Влади Въргала: Битката с алкохола продължава винаги

„По време на участието ми във ВИП Брадър не мислех дали ще спечеля, мислех какъв е смисълът на това да си в Къщата. Наистина Бог ми помогна да се случи”, разказа в „На кафе” Влади Въргала в първото си интервю, броени часове след като зрителите определиха той да бъде любимата звезда на България. По думите му в Къщата се преодоляват дребни битови теми и вълнения в името на нещо, което повече си заслужава. „Имаме планове за себе си и близките си, а има един, който има планове за абсолютно всички и ние сме част от големия план”, коментира победата си той, която според него е свързана и с нова отговорност. Влади Въргала призна, че на финала дори не е искал да напусне Къщата, обяснявайки този факт с принципа на Стокхолмския синдром, при който жертвата се привързва към похитителя си. „Там вече бях вкъщи и вече се бяхме опознали”, заяви той. Трудно е да се обясни какво е изпитанието за тези, които не са били вътре, добави любимата звезда на България. Влади Въргала призна, че за него един от най-емоционалните моменти в шоуто е влизането на близките на съквартирантите в Къщата.

Какво е преживяването ВИП Брадър?

Влади Въргала: Аз не съм ревал през живота си толкова много. С ръка на сърцето, пълна олигофрения е това да влязат децата, които не си виждал дълго време и ти да не можеш да кажеш нищо. Емоционалния катаклизъм на човек докато е в Къщата е изключително силен.

Очакваше ли да победиш?

Влади Въргала: Аз не мислех дали ще спечеля, а мислех за това какъв е смисъла когато си там. Ако станеш победител, значи просто е трябвало да бъдеш такъв. Да спечелиш е голяма отговорност.

Как ще коментираш конфликта с Камелия Воче?

Влади Въргала: Аз мисля, че това е нещо, което е ... да приемем, че аз съм нечистоплътен. Приемаме. Не може в един момент да не си дадеш сметка ти какво правиш, че ти хвърляш катран в душата на някой, че ти в момента унищожаваш нещо в някой. Не можеш да не осъзнаваш какво зло причиняваш в този момент. Мен ме познават хиляди хора, аз няма нужда да се доказвам. Проблемът при нея е, че тя наистина не може да намери сила да се извини.

Излезе ли победител в битката с алкохола, за която сподели?

Влади Въргала: Тя битката си продължава винаги. Ти вече не пиеш, за да се отпуснеш, а по психологически причини, с главата.

Заради битката си с алкохола ли имаше такова отношение към Зорница?

Влади Въргала: Зорница е едно птиченце, което има нужда от любов. От човешка любов. Тя

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !