Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Новият самолет на Тръмп със златни кранчета и джакузи

отпечатай новината

19.11.2014 13:34 | Видян 2598 пъти

Новият самолет на Тръмп със златни кранчета и джакузи

Човек вероятно би могъл да преодолее дори фобията от летене, ако се налага да го направи в частен самолет на стойност 63 милиона долара. Не, не пресмятайте! Малко са сградите у нас, които биха могли да претендират за подобна цена, като сред тях биха могли спокойно да бъдат НДК или Парламента. Доналд Тръмп обаче вече си има сгради в индустриални количества и последната му нова играчка е чатният му джет.

Какво има на борда? Нищо специално, Тръмп са възпитани хора, пък и без това отдавна не им се налага да парадират с парите си.

Спалня с ортопедичен матрак с кокосови влакна, масажиращ душ с аромати на лимон или лавандула, с режим на горски дъжд или водна мъгла, кожени калъфи от мека телешка кожа с избродирани инициали на всички меки мебели, мрамор от Карара в баните, златни кранчета и ръкохватки навсякъде, махагонови облицовки в изобилие, кухня, пригодена по изискванията на най-добрите готвачи в света.

Системи за сигурност, каквито използва и английската кралица, отлично озвучаване, пълно техническо оборудване от най-съвременните технологии. Друго? Ами не, това е достатъчно на непрекъснато множащата се фамилия Тръмп, в която някои от децата вече са една възраст с чичовците и лелите си, но патриархът Доналд продължава смело напред.

Снимка: Дейли мейл

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !