Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Кирил Ефремов спечели Jim Beam турнира по Генерал

отпечатай новината

20.11.2014 15:35 | Видян 1391 пъти

Кирил Ефремов спечели Jim Beam турнира по Генерал

13-тото издание на емблематичния Jim Beam Турнир по Генерал отново събра най-популярните лица в България на датата 19-ти ноември. Jim Beam Club в Студентски град традиционно обедини любителите на марката на един истински празник на доброто настроение, с вкус на качествен бърбън, споделен с добри приятели. Вечерта остава в историята на забавлението, благодарение на специалния подбор на участниците в отборите - дело на медиите, които тази година дадоха своя глас за любимците на България чрез анкета.

Кирил Ефремов и Владо Вишански спечелиха престижната титла Jim Beam Генерал след оспорвана битка, в която участваха 8 отбора. Mиналогодишните победители Криско и Велизар Соколов – Заки, както и Графа, Орлин Павлов, Калин Врачански, Михаела Филева, Рут Колева, Орлин Горанов, Мария Гроздева и още много други звезди от света на българската музика, кино, телевизия и мода бяха избрани от медиите да премерят сили в любимата игра на зарове „Генерал". Исторически отбор от 5 човека, прецедент в Турнира, бе отреден на победителката от Мисия Jim Beam Турнир по Генерал във VIP Brother – Кали. Тя избра с нея да играят Жени Калканджиева, Ива Екимова, Wosh MC и Мартин Мартинов. Към звездния подиум традиционно се присъедини и отборът на медиите, за да „напишат" заедно тазгодишната глава в историята на Турнира. Сред гостите бяха и Деси Бакърджиева, Индира Кaсимова и Venzy.

Владо Вишански от отбора на „Актуалните” поведе безапелационно в надпреварата с резултат от 180 точки. Плътно до него се нареди и другият победител – Кирил Ефремов от отбора, носещ кодовото име „Make History”. Неговото постижение бе 178 точки. Високите им резултати им осигуриха не само отличието на вечерта – титлата Jim Beam Генерал, а и специалния подарък от кашон висококачествен бърбън всеки месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !