Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Студентка по медицина представя страната ни на Queen of the Universe в Лос Анджелис

отпечатай новината

24.11.2014 13:41 | Видян 3011 пъти

Студентка по медицина представя страната ни на Queen of the Universe в Лос Анджелис

Лидия Иванова е представител на България на предстоящото издание на Queen of the Universe, който ще се проведе през април в Лос Анджелис. Конкурсът е с кауза за UNESCO – да помогне на децата от третия свят да получат обучение. Лидия е студентка по медицина в САЩ и се явява на два кастинга, след което е избрана да бъде сред достойните млади лица, които да се включат в събитието.

Освен заради своята естествена красота, тя попада сред финалистите и заради каузата, която представя пред журито – „Предай нататък”, вдъхновена от предаването на Наталия Симеонова. „Ако човек може да помогне, то той трябва да помага не само на една група от хора, а на много повече”, е част от тезата на Лидия, залегнала в нейната разработка.Всеки от участниците в Queen of the Universe трябва да инспирира своите сънародници и да ги приобщи в каузата, както и да съдейства за набирането на средства за децата, на които ще бъде осигурено образование.

В момента Лидия е студентка по медицина в Лос Анджелис, като паралелно с това се подготвя за церемонията. Хореографията на конкурса ще бъде поставена от танцьорите, които се грижат за сценичните изяви на Риана. Посещава и школа по актьорско майсторство, която да я подготви за финала.

Тя ще се завърне в България за Коледа и ще се постарае да намери последователи, които да застанат зад инициативата. Лидия е родена в семейство на юрист и лекар. За нея приоритет е образованието, като иска да продължи пътя на баща си. Почитател е на хубавата българска музика, а първи зад инициативата й застава Миро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !