Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Деси Слава няма да спре да прави поп песни

отпечатай новината

25.11.2014 14:26 | Видян 2424 пъти

Деси Слава няма да спре да прави поп песни

Броени дни след като отново подписа договор с най-голямата музикална компания, с която навремето стартира успешната си музикална кариера, Десислава представи новата си поп песен. Това е дуета с известния от 90-те години рапър Нана. Изпълнителят на „Let it rain“, “Remember The Time” и “Lonely” поканил Деси и 3 години по-късно песента „Cotton Candy“ е факт.

„Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Тя има изключителен глас. Още преди работата върху парчето и видеото към „Cotton Candy“ усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли“, заяви Нана.

„Бях горда когато Нана избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла „I’m lonely, lonely, lonely” и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител”,  сподели Десислава.

Музиката и текстът към парчето са дело на Нана и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си Cherish. Върху финалния вариант на песента Cotton Candy музикантите са работили в три страни – Холандия, България и Германия. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. В него участват красивите момичета от балет FAME.

Вижте видеото на песента ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !